Najnovšie recenzie zo sekcie Fasádne farby
- expres dodanie
- som spokojný čo viac dodať
- Dobrá výdatnosť-10m2,ako je deklarované výrobcom.
- Dobrá výdatnosť-10m2,ako je deklarované.
nič lepšie na trhu nieje
- Rieditelný vodou
- Dobrá prilnavost
Dobrá kúpa v pomere cena/výkon strecha po oprave vyzerá ako nová.Či nezateká uvidím až po prvom daždi
- najlepšia farba
- Dobrý do interiéru.
už dlho som zhaňal podobny produkt ,ale ani jeden nevyhovoval,už to mam natrete aj prvy dažď bol a vyzera že je to vyborne,pracovalo sa mi vyborne, najprv trochu riedeny vodou a potom bez riedenia,prekvapila ma vydatnosť,ale aj cena,podobny stal 37 eur,a voda prešla aj pri najmänšom daždi,tento vyrobok splnil svoj učel
neviem-o nevyhode
- Olej pekne zvýraznil štruktúru kameňa. Zachoval jeho prirodzenosť. Som spokojný
Ľahké nanášanie ,pekný vzhľad , kvalitné krytie .
- dostatočne rýchlo schne
Absolutne nezodpoveda oznacenie vrchnaka farbou, ani popisom tomu, co v skutocnosti sa v plechovke nachadza.
- jednozložka, vynikajúco sa s nou pracuje
- nie je dostupná v každých stavebninách, ale kuriérom mi to zaslali do 24 hodín
- Ok
- Silikónova omietka
- Cenovo najdostupnjesia
- Krásne odtiene
- Umývateľná
Pre štandardnú triedu ľudí si myslím ze je to najlepšia omietka ktorú môžeme dat na svoj dom. Zvažoval som som aj nanoportop ale myslím ze o veľa som neprišiel.
- Dobre sa nanáša a tiež veľmi dobre kryje. Dobre sa s ňou pracuje.
- Pre zákazníka by bolo výhodnejšie, keby sa udávala výdatnosť balenia v m2.
Bol som s kvalitou spokojný. Dobre sa s ňou pracuje, dobre kryje a je pekne biela.
- jednoduchá aplikácia, vynikajúca priľnavosť
Kvalitná fasádna farba, nevýhodou je malá škála výberu odtieňov práve u tejto farby.
- dobra prilnavost na material
Zobrazujem 141 - 160 zo 178 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 7 [ 8 ] 9 Ďalšie »