Najnovšie recenzie zo sekcie Fasádne farby
- dobre prekrýva
- nesteká
- Výborne kryje ,drží ako fras
Velmi dobrá kvalita materiálu,výborná spracovateľnosť,Marmolit jedine od BAUMITu.
- Spokojný, používam farbu na vodorovné dopravné značenie.
Kvalitný produkt
- cas ukaze, vyhodou je objednanie priamo od vyrobcu, zaroven aj primiesanie do omietky
Ešte sme s ňou nefarbili. Plánujeme s ňou natrieť staré kabrince. Acetónové aj akrylové farby do roka oprýskajú. Takže som zvedavá, čo spraví táto. Ale to sa spýtajte až po roku.
Touto farbou Eternex sme mali nastriekanú fasádu domu pred 25 rokmi, preto sme chceli znovu požiť túto farbu. Dobre drží, nenasiaka vodou, nerobí zatekance a dobre schne. Zatiaľ sme nemali žiadne fľaky ako iné fasádne farby.
- cena oproti konkurencii !!!
som spokojný,ako s cenou tak i s farbou,dobre kryje
- pekna
aj druhý krát
- dobre kryje
nato aby som hodnotil fasadnu farbu v prvý den dodania je priskoro,opýtajte sa za 5 rokov
Predchodcov tejto farby od Baumitu mám na dome už 22 rokov a len tie najlepšie skúsenosti ma opäť primäli vsadiť na osvedčené a vyskúšané.
Keďže som si vybral odtieň takmer identický s predchádzajúcim ( po nejakom čase vždy zmenia vzorkovníky), nepotreboval som dva nátery, ale stačil jeden a keďže farba je dosť hustá, do 14 litrov som primiešal 1,1 litra vody a omaľoval som s tým cca 81 m2.
Po omaľovaní, cca po jeden a pol hodine, omaľovaná stena odolala silnej búrke a zo skúseností s predchádzajúcou farbou, po zaschnutí ju bude možné aj vodou umývať a jej stálofarebnosť je naozaj skvelá... ( aj po rokoch som premaľoval stopy na stene po mačke a rozdiel nebolo možné takmer vôbec rozpoznať, tak očakávam, že aj tá nová bude rovnako dobrá, ak nie lepšia.)
- vodou rieditelná,využitie exterier aj interier
- dobre sa nanáša aj valčekom,
- paropriepustná,vhodná i do kúpelne
- výhodná cena na to že použitelná aj vonku
- druhý náter cca po 5 hodinách
- zatiaľ nič
Splnil svoj ucel
- Pre mňa topka.
- Nemusím sa stresovať.Už len rovno pracovať.
- jednoduchá aplikácia
- pri dodržaní postupu v návode mi v druhej a tretej vrstve zostali bublinky
- slusnost, serioznost, profesionalita
- slovenský výrobok-hodnotit by sa malo až po roku
dajte pozor pri kúpe -farlesk- neoznačuje skupiny-
A-bíla
B+C na tónovanie
tovar je dodany podľa objednávky.Aplikoval som ho po prvý raz.
Zatiaľ spokojnosť.
Zobrazujem 41 - 60 zo 178 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...9 Ďalšie »